
Over mij.
(En waarom wij écht zouden moeten samenwerken.)
Never a dull moment.
Ik ben een familiemens, een gezelligheidsdier en ook in mijn privé-leven organiseer ik van alles. Uitjes, borrels, diners, eigenlijk alles wat verbindt. Ook kan ik enorm genieten van een mooi glas wijn met mijn man Bart voor de open haard.
Iedere zaterdagochtend sta ik aan de lijn van het basketbalveld naar mijn dochter Anna en zoon Willem te kijken die bij de mini’s basketballen.
Skiën is echt een passie en sla geen jaar over. Ik ben zelfs ten huwelijk gevraagd op de piste ;). Daarnaast probeer ik geregeld te sporten om fit te blijven.
Ik ben sinds mijn 20ste werkzaam in de media en horeca en dat zijn wel weer de uiterste branches waarin je kunt vlammen.
Ik weet dus als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om je werkende leven te combineren met een rijk gezinsleven.
Waar ik de
kneepjes leerde.
Feestjes organiseren.
Al vroeg bleek dat ik beter was in het regelen van feestjes en mensen met elkaar verbinden, dan de boeken induiken en mijn wiskunde proefwerken met een voldoende te behalen.
Gelukkig was een paar jaar later daar de opleiding Management Assistent op het MBO en heb ik deze leuke opleiding afgerond met aan het einde een stage bij een bouwbedrijf.
Hier ben ik Ada tegen het lijf gelopen en wij hadden direct een klik en zij zag vrijwel direct dat ik goed was in het organiseren..
Ada hielp het personeel met persoonlijke ontwikkeling en hun plaats op de werkvloer en nam mij hierin mee. Dit was echt een fijne ervaring als meisje van 19 die nog helemaal niet wist wat ze na haar stage eigenlijk precies wilde gaan doen.
Toen de uitslagen bekend waren van de persoonlijke testen bleek nog steeds dat het organiseren en servicegerichtheid mij toebedeeld zijn. Na de stage ben ik begonnen als Productie Assistent bij Endemol.
Veel ervaring.
In de afgelopen 20 jaar mijzelf opgewerkt naar een ervaren Productieleider met veel titels op mijn naam. Ik heb dit diverse malen gecombineerd en afgewisseld met het werken in de horeca als manager of zelfs als eigenaar van een mobiele wijnbar.
Vanuit de opleiding heb ik zo ontzettend veel geleerd over servicegerichtheid, punctualiteit en flexibiliteit. Ik heb geleerd om helder te communiceren en duidelijkheid te creeeren.
Dit wordt mij nog altijd in dank afgenomen bij de werkgevers.
Werk bij de televisie.
Bij de producenten waar ik veelal voor gewerkt heb de laatste jaren in de functie van Productieleider ben ik verantwoordelijk voor het productiebudget (grote budgetten) en de productieplanning.
Uiteraard luistert dit nogal nauw en moet je het grotere geheel als de details scherp in de gaten houden. Vaak stuur ik een team aan samen met een Eindredacteur die inhoudelijk verantwoordelijk is voor het programma.
Kortom: toewerken naar de deadlines en met een grote productie is dat vaak spannend.
Hotellerie.
In de hotellerie heb ik geleerd door naar de gasten te luisteren en mee te bewegen met de wensen van de gasten en hierdoor veel inzicht gekregen in de behoeftes, waardoor je resultaatgericht te werk kan gaan en je omzet kunt verhogen.
Hoog en laagseizoen zijn 2 totaal verschillende werkwijzen.
Veel van geleerd en pas ik toe bij andere opdrachtgevers in diverse branches. Daarnaast kan ik inmiddels heerlijke cappuccino’s maken.
Le Petit Apéro.
Ik lijk veel op mijn vader als het om ondernemen gaat en wij zitten nooit stil. Vaak met een koffie of een mooi glas wijn zitten wij weer te broeien op van alles en nog wat. Horeca vinden wij beiden een mooi vak. We bedachten hoe we met zo min mogelijk risico toch leuk horeca kunnen bedrijven waar en wanneer wij willen.
Zo ook toen Corona uitbrak zei mijn vader “stel dat we een foodtruck hebben dan kunnen we prima ons werk doen en lekker in de buitenlucht’
Zoeken, onderzoeken, kijken en kopen.. en daar was Le Petit Apéro! 3 jaar fantastische dingen gedaan. De mooiste wijnen en happen geserveerd in de grote tuinen van Bloemendaal en omstreken, maar ook bij een groot event van Hertog Jan de gasten voorzien van een bier & spijs combinatie.
Geweldige tijd, maar pa ging verhuizen naar Frankrijk en toen was dit avontuur voorbij, maar met trots 3 jaar samen gedaan! Met passie!
Al mijn ervaring op een A4’tje.
Mijn werkervaring in een overzichtelijk document?
Heb ik voor je 👇
Waar ik energie
van krijg?
Ik doe mijn werk met zoveel plezier, omdat ik energie krijg van actie, overzicht en oplossingen. Heen en weer rennen, bellen, mailen, en vooral: dingen fixen. Dit zit in mijn bloed, en ik heb gemerkt dat juist dát mijn kracht is.
Bedrijven en mensen lopen soms vast. Op zo’n moment is het fijn om iemand in te schakelen die overzicht creëert, verbindend werkt en oplossingen mogelijk maakt.
Dat is waar ik voor sta. Ik krijg een enorme kick van ‘onmogelijke’ problemen oplossen, mensen blij maken met mijn organisatietalent en te zien hoe iedereen trots terugkijkt op wat we samen hebben bereikt.
Als ik mijn klanten tevreden en ontspannen zie, dan ga ik ’s avonds met een glimlach slapen.
Daar doe ik het voor!